Politia Romana Los Santos

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Politia Romana Los Santos

((Site-ul IC al Politiei Roamne VR))

Aplicatie P.D Alin Marius

Alin_Marius
    Vizitator

Aplicatie P.D Alin Marius Empty Aplicatie P.D Alin Marius

Mesaj Scris de Alin_Marius Mier Sept 09, 2015 11:19 pm

1.1 Nume: Alin
    1.2 Prenume: Marius
    1.3 Sex: M
    1.4 Vârstă: 22
    1.5 Data naşterii: 6 Februarie 1997
    1.6 Rasă: Alb

1.7 Număr de telefon: 781367

1.8 Locul naşterii: Los Santos
    1.9 Adresa actuală:Stau la hotel pe langa Primarie

1.10.1 Suferiţi de vreo boală cronică sau dezabilitate mentală sau fizică ? (Da / Nu): Nu
    1.10.2 Dacă da, specificaţi-le aici:

(( OUT OF CHARACTER ))

1.11 Prenume (OOC): Alin
    1.12 Sex (OOC): M
    1.13 Level în joc (OOC): Am level 1 din moment ce nu prea m-am sinchisit sa fac,Si 12 ore.
    1.14 Vârstă (OOC): 15
    1.15 Oraşul în care locuiţi (OOC): Timisoara

1.16 De cât timp jucaţi pe VR(OOC):De cateva luni,Vreo 1 Luna
    1.17 De cât timp jucaţi MTA (OOC): De cel putin 4-5 ani,Dar am mai avut pauze Smile

1.18 Numele tuturor caracterelor pe care le-aţi deţinut pe server, atât cele care au fost şterse în urma wipe-ului cât şi cele care au suferit schimbări de nume (specificaţi care au fost şterse, care au suferit schimbări de nume şi care încă mai există) (OOC)care) Alin Marius
    1.19 Numele tuturor facţiunilor în care aţi făcut roleplay, specificând şi rank-ul (OOC):Am fost intr-un gang,Cu rankul de "Fish", Si inGuvernul Romaniei,Cu rankul de "Soldat I''

1.20 Momentan eşti într-o facţiune (oficială / neoficială) ? Dacă da, specifică numele acesteia (OOC): Da Guvernul Romaniei si daca ma acceptati o sa imi dau demisia
    (( SCREENSHOTS ))

1.22 Poză cu /stats de la toate conturile deţinute (OOC):

Data/ora curentă este: Dum Noi 03, 2024 3:24 pm